Over Bouw

Sinds 1932 zijn wij uitgegroeid tot specialist in transport en warehousing. Vanuit het centrale Nijkerk verzorgen wij voor onze klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. Als je met ons in zee gaat, kan jij rekenen op de beste afhandeling van je goederenstroom.

Wij brengen niet alleen jouw product van A naar B; wij zijn jouw logistieke partner! We nemen de zorg uit handen en denken mee. Het is onze gewoonte om regelmatig de innovaties in ons vak en de ontwikkelingen in jouw business te bespreken. Zo verhogen we samen de efficiency en optimaliseren we jouw logistieke keten.

Cijfers en feiten

Als klant kan jij rekenen op een goede afhandeling van je logistieke opdracht.

Wij komen onze afspraken na. Bovendien evalueren we elke vier weken de resultaten met de verantwoordelijken en kijken wat er goed ging en wat er beter kan. We zijn en blijven kritisch naar onze eigen organisatie.

  • 88 jaar ervaring
  • 50 opdrachtgevers
  • 42.000 m2 opslag
  • Miljoenen flessen wijn 10 duizenden pallets in opslag

Onze historie

Het familie-bedrijf

In 1932 werd het transportbedrijf M. Bouw & Zonen opgericht. Na verloop van tijd nam zoon Martinus Bouw het bedrijf over en inmiddels staat de derde generatie Bouw alweer aan het roer: Martien en Wouter Bouw.

Benieuwd naar onze historie?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen in het vinden van de balans tussen sociale, ecologische en economische dimensies van ondernemen en het minimaliseren van negatieve duurzaamheidseffecten van de organisatie op haar stakeholders en de samenleving. Daar zijn we al jaren mee bezig en met mooie resultaten!

Meer lezen

Het team

Bij Bouw Logistic Services werken allemaal mensen die “Bouw-driven” zijn. Iedereen werkt hard aan hetzelfde doel; van Backoffice tot Chauffeur.

Hier vind je het hele team van Bouw Logistic Services!

Bekijk het smoelenboek