Warehousing

Met onze grote warehouses en een distributiecentrum in Midden-Nederland verzorgen wij voor veel klanten het voorraadbeheer. Dat biedt voor jou veel voordelen. Zo maak je namelijk gebruik van onze moderne warehouses en het geavanceerde, digitale en intelligente warehouse management systeem. De doorlooptijd wordt verkort doordat voorraad en distributie op een plek gecentreerd is. Hierdoor ontstaat een flexibiliteit die de logistieke keten versterkt en het zorgt voor een grote sprong voorwaarts.

Realtime verwerking

Jouw voorraden zijn bij ons in goede handen. In onze warehouses ontvangen en verzamelen we partijen die we direct labelen en inscannen om de partij te koppelen met de locatie. Deze scantechniek is ontzettend nauwkeurig (> 99%). Door de realtime verwerking van de informatie kan je bovendien altijd de status van je producten inzien.

Door moderne toepassingen en technieken in onze warehouses, is de dagelijkse gang van zaken vereenvoudigd. Jij meldt de bestellingen van jouw afnemers eenvoudig online. Als wij weten wat, hoeveel en waar we moeten leveren, dan zorgen wij voor de rest! Ook de afhandeling van documenten – denk aan documentatie, handtekeningen, douane etc.) is bij ons in betrouwbare handen.

Optimale supply chain

Wij hebben alles in huis om jouw logistieke keten zo efficiƫnt mogelijk in te richten. We kunnen veel verschillende soorten grondstoffen en producten aan en hebben zelfs slimme oplossingen voor de B2C markt.

PD voorwaarden

Warehousing en handling van goederen vallen onder de meest recente Physical Distribution voorwaarden (pdf, Nederlands) en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.