E-fulfilment

E-fulfilment is het volledige proces van orderafhandeling van webshops. Van het moment dat de goederen bij ons in het warehouse aankomen totdat ze, verpakt en wel, worden ontvangen door de consument. Daar komt nogal wat bij kijken. Niet alleen opslag en orderpicking maar ook het verzendklaar maken van de orders, het versturen én de afhandeling van de retouren. Bij Bouw Logistic Services ben je verzekerd van snelheid en nauwkeurigheid. Door voorraad en distributie op één plek wordt bovendien de logistieke keten versterkt.

Fulfilment Centre

In Gorredijk beschikken wij over een modern en volledig nieuw en gemechaniseerd logistiek centrum. Dit fulfilment centre is helemaal ingericht op consument bestellingen voor wijn en gedistilleerd en voldoet aan de hoge eisen voor fulfilment services.

  • 8.600 m2 opslag
  • 7.000 palletplaatsen
  • Perceel van 2,3 hectare

ICT

Goede e-fulfilment begint bij ICT. Door onze hoogwaardige ICT inrichting kunnen webshops e-fulfilment met een gerust hart aan ons overlaten. Door de koppeling van jouw ordersysteem, webshop en goed voorraadbeheer wordt een consument nooit teleurgesteld omdat zijn bestelling tóch niet op voorraad blijkt te zijn. Door de realtime verwerking is informatie elk moment beschikbaar en betrouwbaar. Bovendien ben je met onze ICT inrichting verzekerd van de juiste communicatie naar jouw klant over de status van zijn bestelling.

Accijnsgoederenplaats (AGP)

Wij beschikken als één van de weinigen in Nederland over een accijnsvergunning. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor jou alcoholische dranken accijnsvrij in opslag te nemen. Zo kan je de afdracht van accijnzen uitstellen tot nadat je de producten hebt verkocht.

Wij verzorgen voor jou:

  • Afhandeling van EMCS documenten, zoals E-AD’s bij transporten
  • Periodieke accijnsaangifte en -afdracht aan belastingdienst en douane
  • Het verzorgen van exportdocumenten

Naast de standaard activiteiten van in- en uitslag verzorgen wij nog meer voor jou!