Value Added Logistic

De handel is een dynamische wereld. Tussen de productie en aflevering wordt steeds meer een beroep gedaan op leveranciers om aanvullende diensten te verrichten voor hun afnemers. De behoefte aan flexibiliteit stijgt. Wij zijn in staat om logistieke diensten over te nemen. We hebben daarvoor ruimte, materieel en flexibele mensen beschikbaar.

Verpakken, labelen en productfotografie

Wij zijn allang niet meer alleen een transportbedrijf. Met onze zogenaamde VAL-diensten bieden we een toegevoegde waarde voor jou én voor jouw klanten. We kunnen jouw goederen verpakken en ompakken; labelen en etiketteren is onze specialiteit. We kunnen zelfs productfoto’s maken in onze eigen fotostudio en maken we displays. Dit alles voor grote en kleine partijen, voor al jouw afnemers. Zelfs acties voor consumenten zijn bij ons in goede handen.

Opslag van alcoholhoudende dranken

Wij beschikken over een vergunning Accijnsgoederenplaats. Dat betekent dat we alcoholische dranken accijnsvrij mogen opslaan. Hiermee kan jij de afdracht van accijns dus uitstellen tot de dranken worden uitgeleverd. De AGP-vergunning is van toepassing op bier, wijn, tussenproducten en overige alcoholhoudende producten. We maken hiervoor gebruik van een Accijns Registratie en Administratie Systeem die is gekoppeld aan ons intelligente Warehouse Management Systeem.

Opslag van alcoholvrije dranken

Ook voor alcoholvrije dranken hebben we een vergunning Accijnsgoederenplaats. Dit betekent dat we dus ook groentesappen, vruchtensappen, mineraalwater en limonade accijnsvrij voor je kunnen opslaan.

Vergunninghouder

Bouw Logistics Excise Services BV
Galvanistraat 17
3861 NJ Nijkerk

AGP-vergunning NL00740000730 (alcoholhoudende dranken)

AGP-vergunning NL00740009806 (alcoholvrije dranken)

De AGP goederen mogen onder schorsing van accijns worden opgeslagen op de volgende locaties:

Physical Distribution voorwaarden

Warehousing en handling van goederen vallen onder de meest recente Physical Distribution Voorwaarden en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.

Opslag Galvanistraat

Galvanistraat 17
3861 NJ Nijkerk

NLW0000211711 (alcoholhoudend)
NLW0000311876 (alcoholvrij)

Opslag Beurtschipper

Beurtschipper 3
3861 SB Nijkerk

NLW0000212702 (alcoholhoudend)
NLW0000311877 (alcoholvrij)