Transport

Met een modern wagenpark en een distributiecentrum en warehouses van maar liefst 42.000 m2, zijn wij de beste vervoerder voor kleine en grote zendingen in de Benelux. De Benelux kennen we als onze broekzak en doen we volledig in eigen beheer. Ook voor andere bestemmingen en transportwijzen draaien wij onze hand niet om en werken we waar nodig met betrouwbare partners.

Transportplanning

Wij werken met één van de meest geavanceerde transportplanprogramma’s die volledig naar onze wensen is ingericht. Zo kunnen we efficiënt plannen en rekening houden met jouw wensen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het type auto, de aflevertijden en eventuele hulpmiddelen. Volg jouw zending via je eigen portal; van orderentry tot aflevermoment mét de daarbij behorende digitale handtekening is alles real time inzichtelijk.

Onze chauffeurs zorgen voor een nette aflevering en administratie. Mocht er zich toch een onregelmatigheid voordoen, dan stelt het customer service management systeem ons in staat je direct per e-mail te informeren.

AVC en CMR voorwaarden

Alle binnenlandse transporten uitgevoerd door Bouw Logistic Services vallen onder AVC condities (pdf, Nederlands) – AVC terms (pdf, English) en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.
De internationale transporten uitgevoerd door Bouw Logistic Services vallen onder CMR condities (pdf, Nederlands)CMR terms (pdf, English)CMR Konditionen (pdf, Deutsch)