Maand van de Vitaliteit

Ook dit jaar vierde Bouw Logistic Services de Maand van de Vitaliteit. Het is een eigen initiatief met prikkelende acties om medewerkers een handje te helpen om vitaal te blijven. Dit jaar stonden fruit en water in de schijnwerper. Fruit is een gezond tussendoortje en ieder kreeg een pakket met drie stuks fruit mee. Dat je voldoende moet drinken – ook tijdens het werk – is algemeen bekend. De medewerkers kregen een waterfles die het water langere tijd koel houdt. Dat was niet het enige. Er waren ook stoelmassages – goed voor houding en ontspanning.

Bouw Logistic Services wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Toen uit HRM onderzoek bleek dat de medewerkers vitaliteit in het werk belangrijk vinden, besloot het management om dit thema elk jaar te programmeren. Zo willen ze de medewerkers prikkelen gezond te leven en vitaal te blijven. Geen verplichtingen, maar een leuke stimulans en waardering.

De Maand van de Vitaliteit ging van start in maart, maar door de uitbraak van Covid-19 werd het programma onderbroken. Onlangs kon de ‘maand’ worden afgerond met een sportieve avondwandeling en ligt er nog een uitdaging in oktober/stoptober.