Livegang website

Onze nieuwe website is live!  

Met gepaste trots willen wij een nieuwe mijlpaal met je vieren: de livegang van onze nieuwe website! Sinds 1932 zijn wij al werkzaam in de transportbranche en juist door deze jarenlange ervaring, zijn wij voor onze klanten dé specialist in transport en warehousing. Het is onze gewoonte om de innovaties en ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet te volgen. Vanzelfsprekend willen wij ook onze eigen organisatie en dienstverlening altijd blijven optimaliseren, dus daarom vonden wij het tijd worden om onze website te vernieuwen en te moderniseren. En zie hier het eindresultaat!   

We doen het samen! 
Samen zorgen we voor de sterkste logistieke keten en daarom vinden wij het belangrijk dat dit gevoel van ‘samen’ ook tot uiting komt op onze website. We laten zowel onze medewerkers als onze klanten aan het woord. Ook is een deel van onze medewerkers, in de vorm van een projectgroep, nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling hiervan. We hebben met elkaar gesproken over waar Bouw Logistic Services voor staat, wat onze dienstverlening uniek maakt en welke uitstraling bij ons past. Want wij streven ernaar dat onze medewerkers trots zijn op het bedrijf waarvoor zij werken en vinden het dus ook belangrijk om hen een stem te geven bij dit soort trajecten.  
 
En in het kader van het thema ‘samen’ zijn wij natuurlijk heel benieuwd hoe jij als webbezoeker onze nieuwe website ervaart en waardeert. Dus laat ons vooral weten wat je ervan vindt. Wij zijn in ieder geval blij met het eindresultaat en wensen jou ook veel plezier op onze nieuwe website!