Hoofdsponsor Halve van Nijkerk

De Halve van Nijkerk is een jaarlijks terugkerend loopevenement in Nijkerk. Vanaf het begin heeft Bouw Logistic Services dit lokale initiatief omarmd. Door met een groot team collega’s deel te nemen en door de halve marathon te sponsoren. “Maar we willen meer doen”, verklaart Theo van Domselaar, commercieel manager bij Bouw.

“We willen meer mensen verleiden om mee te doen en ook de andere afstanden onder de aandacht brengen, met name de afstand van 5 km. Dit sportevenement is voor iedereen”. Onlangs werd het hoofdsponsorcontract ondertekend.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 18 april 2020, aan het eind van de dag. Bouw zal weer meedoen met een eigen team en pakt de voorbereiding serieus aan. De hele maand maart staat in het teken van vitaliteit. De inschrijving staat overigens open voor iedereen:  Halvevannijkerk.nl. Van harte welkom.

Van Domselaar: “Deelnemen is erg leuk. We ontmoeten elkaar in een sportieve setting – als collega’s en als samenwerkende bedrijven. De inwoners van Nijkerk zien ons eens van een andere kant: normaliter zien ze dagelijks onze wagens rijden”.