E-fulfilment

Door onze hoogwaardige ICT inrichting kunnen webshops de E-fulfilment van weborders aan ons overlaten. Deze logistieke dienstverlening bestaat niet alleen uit opslag, orderpicking, maar ook het verzendklaar maken van de orders, het versturen én de afhandeling van retouren. Uiteraard zijn snelheid en nauwkeurigheid verzekerd.

E-Warehouse

Bouw Fulfilment Services beschikt in Gorredijk over een modern en volledig nieuw gemechaniseerd logistiek centrum. Dit E-warehouse is speciaal ingericht voor de consumentenbestellingen voor wijn en gedistilleerd en voldoet aan de hoge eisen voor fulfilment services.

Op een perceel van 2,3 hectare, met een warehouse van 8.600 m2 kunnen we in totaal 7.000 palletplaatsen opslaan. Het terrein biedt tevens nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

ICT

Door onze hoogwaardige ICT inrichting kunnen webshops E-fulfilment met een gerust hart aan ons overlaten. Onze logistieke dienstverlening bestaat niet alleen uit opslag en orderpicking, maar ook het verzendklaar maken van de orders, het versturen én de afhandeling van retouren. Uiteraard zijn snelheid en nauwkeurigheid verzekerd.

Accijnsgoederen

Bouw Fulfilment Services heeft een AGP vergunning (Accijns Goederen Plaats).Dit geeft ons de mogelijkheid om alcoholische dranken accijnsvrij in opslag nemen. Zo kunt u de afdracht van accijnzen uitstellen tot na verkoop van de producten. Wij verzorgen voor u:

  • de afhandeling van EMCS documenten, zoals E-AD's bij transporten. 
  • het verzorgen van de periodieke accijnsaangifte en -afdracht aan belastingdienst en douane. 
  • het verzorgen van exportdocumenten.

Value Added Logistic

Naast de standaardactiviteiten van in en uitslag verzorgen wij voor u ook:

  • het samenstellen van assortidozen 
  • het toevoegen van gadgets bij u bestelling 
  • ompakwerkzaamheden.

Gebruik maken van onze diensten voor E-fulfilment biedt webshops veel voordelen. Zij maken zo gebruik van moderne warehouses en het geavanceerd, digitaal en intelligent warehouse management systeem. Voorraad en distributie op één plek versnelt en versterkt de logistieke keten. Door de real time verwerking is informatie elk moment beschikbaar en betrouwbaar.