Value Added Logistic

Verpakken, ompakken, labellen, prijzen en assembleren.

De handel is een dynamische wereld. Tussen de productie en aflevering wordt steeds meer een beroep gedaan op leveranciers om aanvullende diensten te verrichten voor hun afnemers. De behoefte aan flexibiliteit stijgt. Bouw Logistic Services is in staat om logistieke diensten over te nemen, zodat u zich kunt blijven richten op uw core business. We hebben daarvoor ruimte, materieel en flexibele mensen beschikbaar. Afval wordt vanzelfsprekend milieuvriendelijk verwerkt.

Voorbeelden van VAL-diensten zijn het verpakken en ompakken van goederen. Labellen en etiketteren is onze specialiteit. Uw productfoto's kunnen we verzorgen in onze eigen fotostudio. Ook maken we displays. Dit alles kan voor grote én kleine partijen en voor al uw afnemers. Zelfs uw acties voor consumenten zijn bij ons in goede handen. Wij hebben daar slimme oplossingen voor.

Warehousing van alcoholhoudende dranken

Bouw Logistic Excise Services heeft een AGP-vergunning. Dat betekent dat we alcoholische dranken accijnsvrij mogen opslaan. Tientallen klanten maken al gebruik van deze mogelijkheid en stellen zo de afdracht van accijns uit tot de dranken worden uitgeleverd. De AGP-vergunning is van toepassing op bier, wijn, tussenproducten en overige alcoholhoudende producten.

De klanten maken gebruik van onze douane-gerelateerde services. Voorbeelden zijn:

  • de afhandeling van EMCS documenten, zoals E-AD's bij transporten.
  • het verzorgen van de periodieke accijnsaangifte en -afdracht aan belastingdienst en douane.
  • het verzorgen van exportdocumenten.

We maken daarvoor gebruik van een Accijns Registratie en Administratie Systeem (ARAS), die is gekoppeld aan ons Warehouse Management Systeem (WMS).

Warehousing van alcoholvrije dranken

Ook voor alcoholvrije dranken hebben we een AGP vergunning. Dit betekent dat we de bovengenoemde service ook bieden voor de handel in groentesappen, vruchtensappen, mineraalwater en limonade.

Vergunninghouder:

Bouw Logistics Excise Services BV
Galvanistraat 17
3861 NJ Nijkerk

AGP-vergunning NL00740000730 (alcoholhoudende dranken)
AGP-vergunning NL00740009806 (alcoholvrije dranken)

De AGP goederen mogen onder schorsing van accijns worden opgeslagen op de volgende locaties:

  • Galvanistraat 17, 3861 NJ Nijkerk, NLW0000211711 (alcoholhoudend) en NLW0000311876 (alcoholvrij).
  • Beurtschipper 3, 3861 SB Nijkerk, NLW0000212702 (alcoholhoudend) en NLW0000311877 (alcoholvrij).

PD voorwaarden

Warehousing en handling van goederen vallen onder de meest recente Physical Distribution voorwaarden (pdf, Nederlands) en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.

Voor het lezen van pdf-bestanden heeft u een Adobe-reader nodig. Klik hier voor het gratis downloaden van de software.