Werken bij Bouw Logistic Services

Bouw Logistic Services is een familiebedrijf, opgericht in 1932. Het is een gezond, modern en innovatief bedrijf die het transport en logistieke diensten verzorgt voor grote en kleine bedrijven. Daarvoor hebben we de beschikking over warehouses en een groot distributiecentrum in Nijkerk. We werken nationaal en internationaal. Wegtransporten in de Benelux doen we zelf. Ook in de binnensteden en op bouwterreinen kennen we de weg. Onze distributiecentra zijn open tussen maandag 04.30 uur en zaterdag 06.00 uur. We hebben een platte organisatie en de medewerkers werken in een ongedwongen sfeer goed samen en komen altijd hun afspraken na. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Bouw Logistic Services is aangesloten bij de nationale werkgeversorganisatie TLN ( Transport & Logistiek Nederland) en valt onder de CAO voor Beroepsgoederenveroer.

Open sollicitaties kunt u richten aan hrm@bouwlogisticservices.nl. Schriftelijke sollicitaties kunt u zenden aan Bouw Logistic Services, T.a.v. Personeelszaken, Postbus 70, 3860 AB Nijkerk. Stuur altijd een CV mee.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we kandidaten die opgenomen zijn in het doelgroep register dan ook  van harte uit om te solliciteren op openstaande functies.