Bouw Logistic Services zet grote stap voorwaarts in B2C markt

Persbericht

Nijkerk, 19 september 2016

Per 1 oktober 2016 neemt Bouw Logistic Services alle logistieke B2C activiteiten over van Baarsma Wine Group Nederland in Gorredijk. Voor Bouw is dit een strategische zet om serieuze groei te realiseren in de snel ontwikkelende B2C markt voor wijnen.

Martien Bouw, directeur van het familiebedrijf dat al sinds 1932 bestaat: "Deze overname biedt ons de mogelijkheid om in één keer een belangrijke speler binnen dit segment te worden. Met meer dan 80 jaar logistieke ervaring en onze drive naar innovatie zullen wij deze keten verder kunnen optimaliseren en mechaniseren."

E-Luscious, onder meer bekend van wijnvoordeel.nl, kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe logistieke partner: "Logistiek is een belangrijk fundament voor een online speler. De dynamiek van internet vraagt om een partner die optimaal weet in te spelen op de behoefte van de consument. Deze partner hebben we in Bouw Logistic Services gevonden".Recenter nieuws: Bouw Logistic Services integreert charters in ICT-infrastructuur
Ouder nieuws: Onze historie in Museum Nijkerk