Opening warehouse Smitspol

Donderdag 21 april, eindelijk was het dan zover: de formele ingebruikname van het magazijn aan de Smitspol in Nijkerk. Een magazijn waarbij we bijna alle goederen van Domest centraal op kunnen slaan, een verademing !

Nauwelijks pendelen vanuit andere opslagplaatsen, een veel eenvoudigere aansturing én blije gezichten van iedereen die betrokken is bij de operatie van Domest, inclusief de mensen van Domest !

Namens Domest René Berends noemde het een mooie mijlpaal en klaar voor een mooie toekomst in onze samenwerking.

Het moest natuurlijk gevierd worden en dat hebben we ook gedaan. Ongeveer 60 mensen toonde hun belangstelling voor de opening van deze mooie locatie.

Het formele moment: door het gordijn te openen van het nieuwe magazijn naar het bestaande magazijn was een mooi beeld: licht in de tunnel noemde we het.  Het was leuk dat de opening verzorgd werd door een fraai duo. Namens Bouw LS was het Yvette van Weeren en namens Domest was het Joost van der Lende die het gordijn opzij schoven en daarmee het gebouw formeel opende.

De catering werd aangeboden door Domest en BouwLS en was goed georganiseerd door Theo van Domselaar. We kijken terug op een mooi moment !Recenter nieuws: Onze historie in Museum Nijkerk
Ouder nieuws: Erkend leerbedrijf