Stagiair – MBO Personeel & Arbeid / HRM

Bouw Logistic Services biedt ook stagiairs een uitdaging!

Omschrijving
Voor het aankomende schooljaar  hebben wij een superleuk plekje voor een gedreven MBO stagiair die ons HRM team komt  versterken. In de afgelopen tijd heeft onze organisatie een flinke groei doorgemaakt. Om deze groei in goede banen te leiden, is een HR beleidsplan opgesteld. Dit plan gaat over mensen, ons levende kapitaal. Het zijn de mensen die met hun kennis, vaardigheden, enthousiasme en inzet het succes van de organisatie bepalen. De mensen waar wij het verschil mee willen en kunnen maken en waar we een goede werkgever voor willen zijn.

Wat vragen wij van jou
Lijkt het je boeiend om ons te ondersteunen met de uitvoering van ons strategische HR-beleidsplan?  Wil je inzicht krijgen in het boeiende en brede HR vak? Dan is dit misschien wel de stageplek waar jij naar op zoek bent!
Van jou wordt verwacht dat je ondersteuning biedt op de afdeling en tijdens het uitvoeren van je stageopdracht op een proactieve manier meewerkt. Daarbij pas je toe wat  je op school leert; jij brengt de theorie tot uitvoer in de praktijk.

Wat bieden wij

Je krijgt een stagevergoeding tot bruto € 250, - per periode van 4 weken. Daarnaast en veel belangrijker: wij bieden je een leerzame stage binnen een dynamisch en gezond familiebedrijf met een prettige werksfeer. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van een uitdagende stage opdracht, maar wordt daarin ook goed begeleid.

Samengevat

•              Je zoekt een interessante stageplaats tijdens je MBO opleiding

•              Je werkt graag in een organisatie met een open cultuur

•              Je hebt een passie voor de mens in de organisatie

•              Je bent betrokken, gedreven en nauwkeurig

•              Je kunt strikt met vertrouwelijke informatie omgaan

•              Je woont in de directe omgeving van Nijkerk

•              Je beschikt over een gezonde dosis humor.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan vandaag nog en mail jouw motivatie en CV naar HRM@bouwlogisticservices.nl, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!.

Wie weet tot binnenkort op ons kantoor!

 Recenter nieuws: HBO Stage Customer Care