BCM

Bouw Logistic Services introduceert Bouw Carrier Management (BCM)

Bouw LS heeft de ambitie om de sterkste keten te bouwen voor onze opdrachtgevers. De keten begint niet bij ons distributiecentrum, deze begint natuurlijk bij de producent. Om aan deze populaire vraag te kunnen voldoen, hebben we flink geïnvesteerd in een nieuwe online applicatie waarmee wij op een zeer innovatieve en efficiënte wijze het transport kunnen organiseren.

Inbound transporttarieven zijn een oerwoud aan gegevens en voorwaarden.

Zendinggrootte, lead-time, percentage dieselolietoeslag, wel/geen palletruil, specialisten op verschillende deelmarkten,……. wie kan nu tegen de beste voorwaarden de beste oplossing aanbieden?

Bouw Carrier Management (BCM) is het antwoord op deze vraag!

De applicatie bevat alle tarieven voor het wegtransport vanuit de belangrijkste landen binnen Europa. Voer uw transportvraag in BCM in en er verschijnen een vijftal mogelijkheden, gesorteerd op tarief en lead-time. Is voor u de prijs het meest belangrijk, dan kiest u via BCM de goedkoopste. Is snelheid voor u van belang, dan kiest u via  BCM de vervoerder met de kortste lead-time.

Allemaal zeer overzichtelijk en helder, inclusief alle toeslagen, dus geen verrassingen achteraf!

BCM werkt met 100% werkelijke inkoopprijzen. Daarnaast ziet u een bescheiden vergoeding per opdracht voor ons onder aan de rekening.

100% Transparantie is een voorwaarde voor de inrichting van dit model. Heeft u op een bepaald traject betere condities, maak ons deelgenoot en wij verwerken deze betere condities! Naast dat Bouw LS altijd op zoek is naar de beste tarieven kunnen wij het niet voor zijn, dat ook u benaderd wordt met interessante tarieven. Door kennis te delen en volume te bundelen zullen de inbound transportkosten absoluut dalen!

Dit principe geldt voor al onze opdrachtgevers, met elkaar bouwen aan de sterkste keten, dat is het voornaamste doel!Recenter nieuws: Milieu
Ouder nieuws: September 2013