1250 dozen per uur

In het najaar van 2016 nam Bouw Logistic Services de logistieke activiteiten van Baarsma Wine Groep Nederland over. In Gorredijk worden alle logistieke activiteiten voor E-Luscious, onder meer bekend van wijnvoordeel.nl uitgevoerd.
Bouw heeft hiermee een groeispurt in de B2C markt voor wijnen ingezet. Inmiddels zijn in Gorredijk volop werkzaamheden gaande om het magazijn te optimaliseren en vergaand te mechaniseren. We werken met Costo Transport- en Opslagtechniek voor de levering van conveyorsystemen, pickstations en de bijbehorende hard- en software.

"Costo heeft de juiste ervaring met dit soort logistieke projecten," zo legt Patrick Endeman, Logistiek Manager bij Bouw uit. "Zij tonen ook een prettige no-nonsense mentaliteit en koppelen deze aan flexibiliteit en een actieve houding. Dat bevalt ons." Dankzij het nieuwe systeem kunnen we straks 1250 dozen per uur verwerken. Onze kwaliteit en flexibiliteit behouden we – verhogen we zelfs".

Het nieuwe magazijn zal in juni 2017 operationeel zijn.

Een impressie van de opbouw van deze geautomatiseerde lijn vindt u door hier te klikkenGroter! Groter! Groter!Recenter nieuws: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Ouder nieuws: Bouw neemt warehouse volledig over