Warehousing

Bouw Logistic Services verzorgt voor vele klanten het voorraadbeheer. Dat biedt deze klanten veel voordelen. Zij maken zo gebruik van moderne warehouses en het geavanceerd, digitaal en intelligent warehouse management systeem. Bovendien verkorten ze de doorlooptijd door voorraad en distributie op één plek te hebben. De flexibiliteit die hierdoor ontstaat, geeft een sprong voorwaarts en versterkt de logistieke keten.

De warehouses en het distributiecentrum van Bouw Logistic Services staan in Nijkerk, centraal gelegen in de oksel van A1 en A28. We hebben maar liefst 42.000 m2 tot onze beschikking.

Uitleveren doen en kunnen we overal, zelfs in de binnenstad - in de Benelux zijn we dagelijks aan de slag.

Real time verwerking

Uw voorraden zijn in onze warehouses in goede handen. Daar ontvangen en verzamelen we partijen (inslag), die we onmiddellijk labellen en inscannen om de partij te koppelen met de locatie. Onze scantechniek kent een nauwkeurigheid van boven de 99%. Door de real time verwerking van de informatie kunt ook u elk moment de status van uw producten inzien (met de webapplicatie CAL-net).

De dagelijkse gang van zaken is met de moderne technieken erg vereenvoudigd. De bestellingen van uw afnemers kunt u met e-systemen (IBIS, EDI) aan ons melden (wat, hoeveel en waar te leveren) en wij zorgen voor de rest. Ook de documentenafhandeling (documentatie, handtekeningen, douane, etc) is bij ons in betrouwbare handen.

Optimale keten

Bouw Logistic Services kan vele soorten grondstoffen en producten aan en heeft zelfs slimme oplossingen voor de B2C markt. We hebben alles in huis om de optimale keten in te richten.

Onze kennis en inzet is veelzijdig. Een goed voorbeeld is ons werk voor de markt van Wijnen & Gedistilleerd, die wij al 80 jaar bedienen. Van internationale import tot levering bij slijters faciliteren wij. Al ruim 40 inkopers van Wijnen & Gedistilleerd maken van onze warehouses gebruik (wij hebben vergunning voor de opslag van alcoholhoudende én alcoholvrije dranken AGP) en voor de meeste regelen we alle douane-documentatie. Wij nemen hen een grote zorg uit handen.
Ook zijn wij een goede partner voor bio en eko producten. We hebben het Bio Certificaat voor transport en opslag.

PD voorwaarden

Warehousing en handling van goederen vallen onder de meest recente Physical Distribution voorwaarden (pdf, Nederlands)) en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.

Voor het lezen van pdf-bestanden heeft u een Adobe-reader nodig. Klik hier voor het gratis downloaden van de software.