Transport

Om de beste vervoerder voor kleine en grote zendingen in de Benelux te zijn, heeft Bouw Logistic Services een modern wagenpark en een distributiecentrum en warehouses van maar liefst 42.000 m2. We hebben zelfs een eigen truck wash.

De Benelux kennen we als onze broekzak en doen we geheel in eigen beheer. Ook andere bestemmingen en transportwijzen kunt u aan ons overlaten. We werken samen met betrouwbare partners. Voor de logistiek van dit alles hebben we de kennis en het benodigde equipment in huis.

Transportplanning

Bouw Logistic Services werkt met één van de meest geavanceerde transportplanprogramma's, die helemaal naar onze wensen is ingericht. Zo kunnen we efficiënt plannen en rekening houden met de wensen van onze klanten. Die wensen hebben vaak te maken met het type auto, aflevertijden en hulpmiddelen. Klanten kunnen hun zendingen volgen via onze website en een exclusief wachtwoord. Van orderentry tot aflevermoment - met de daarbij behorende digitale handtekening - is alle informatie real time beschikbaar.

Onze chauffeurs zorgen voor een nette aflevering en administratie. En mocht er zich een onregelmatigheid voordoen, dan stelt het customer service managementsysteem ons in staat om de klant direct per mail te informeren.

Betrouwbaar en gedreven

Wij komen onze afspraken na. Onze klanten mogen rekenen op een goede afhandeling van hun opdrachten. Elke vier weken evalueren we de resultaten met de verantwoordelijke mensen. We zijn en blijven kritisch naar onze eigen organisatie.

AVC en CMR voorwaarden

Alle binnenlandse transporten uitgevoerd door Bouw Logistic Services vallen onder AVC condities (pdf, Nederlands) AVC terms (pdf, English) en de Nederlandse expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de FENEX met uitzondering van art. 23.
De internationale transporten uitgevoerd door Bouw Logistic Services vallen onder CMR condities (pdf, Nederlands) - CMR terms (pdf, English) - CMR Konditionen (pdf, Deutsch)

Voor het lezen van pdf-bestanden heeft u een Adobe-reader nodig. Klik hier voor het gratis downloaden van de software.