Walraven Sax

Walraven Sax brengt de logistieke activiteiten onder bij Bouw Logistic Services in Nijkerk. De grote distributeur van wijn en gedistilleerd maakt zo gebruik van het fijnmazig transportnetwerk van Bouw in Nederland en de intelligente IT oplossingen.

Samenwerking met Walraven Sax

Bouw Logistic Services is verheugd u te kunnen mededelen dat het bedrijf gaat samenwerken met Walraven Sax C.V.. Met ingang van 1 maart 2017 voert Bouw Logistic Services de logistieke activiteiten voor Walraven Sax uit in haar warehouse te Nijkerk. 

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste distributeurs van wijn en gedistilleerd in de Nederlandse markt. Zij vertegenwoordigt gerenommeerde merken zoals: Torres, Barefoot, Louis Roederer, Marqués de Riscal, José Cuervo, Bushmills en Amarula. Daarnaast voert Walraven Sax ook een aantal eigen merken. Walraven Sax staat voor innovatie, nieuwe producten en duurzame samenwerking. Trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Deze kenmerken sluiten perfect aan bij de filosofie van Bouw Logistic Services, waar innovatie, samenwerking en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Namens Bouw Logistic Services licht Martien Bouw de samenwerking toe: "Het is altijd geweldig te kunnen melden dat een nieuwe opdrachtgever gekozen heeft voor onze dienstverlening. Het spreekt voor zich dat onze aanbieding competitief is, maar we kunnen hier heel duidelijk het verschil maken. We bieden meerwaarde met onze intelligente IT oplossingen, ons eigen transportnetwerk én het hoge niveau customerservice."

Bart Gijtenbeek (Walraven Sax) maakt de keuze voor Bouw Logistic Services duidelijk: "De kracht van Bouw Logistic Services in de fijnmazige distributie (horeca) spreekt ons bijzonder aan". Zeker na de overname van Vos & Partners groeit ons marktaandeel in dit segment en willen wij een tandje bij zetten. Daarnaast heeft Bouw gekozen voor vergaande automatisering, waardoor onze service op gebied van aanmelden van leveringen en facturatie zal verbeteren."

Bouw en Gijtenbeek kijken uit naar een goede samenwerking, waarin beide partijen zich kunnen onderscheiden in hun eigen kerncompetenties. Doen waar je goed in bent!Recenter nieuws: Bouw neemt warehouse volledig over
Ouder nieuws: Lean & Green Award