Afstudeerstage Bedrijfskunde

‘Bouw Logistic Services is op zoek naar een afstudeer stagiair bedrijfskunde/Small business & Retail management; ben jij diegene die optimalisatie brengt in onze logistieke keten?!’

Over ons:        
Bouw Logistic Services is een familiebedrijf, opgericht in 1932 en gevestigd in Nijkerk. Het is een gezond, modern en innovatief bedrijf die het transport en logistieke diensten verzorgt voor grote en kleine bedrijven. Naast de generieke logistieke dienstverlening werken we ook voor specifieke markten. Een goed voorbeeld is de markt voor wijn en gedistilleerd met heel speciale uitdagingen. Naast het verzorgen van de logistieke dienstverlening hebben we de beschikking over warehouses en een groot distributiecentrum in Nijkerk. We werken nationaal en internationaal. Wegtransporten in de Benelux doen we zelf. Ook in de binnensteden en op bouwterreinen kennen we de weg.   
We hebben een platte organisatie en daardoor ook een prettige werksfeer. Daarnaast is er veel ruimte voor optimalisatie waar ook jij aan bij kunt dragen.

Jouw opdracht:

Zoals omschreven is Bouw Logistic Services gespecialiseerd in de markt van wijn en gedistilleerd.
In deze specifieke markt heeft Bouw Logistic Services zich  de laatste jaren ontwikkeld tot toonaangevende speler.

Deze ontwikkeling komt voort uit de missie van Bouw Logistic Services, namelijk:           

“Het BOUWen van de sterkste logistieke keten voor Wijn & Gedistilleerd.”

Deze logistieke keten begint bij de verschillende wijn producenten over de gehele wereld. Vervolgens  wordt de wijn via weg- of zeetransport getransporteerd naar een warehouse van Bouw Logistic Services. Daar wordt het opgeslagen en wordt het verder gedistribueerd naar afleveradressen in de Benelux. 

Logistieke keten

Deze afleveradressen zijn erg belangrijk voor Bouw Logistic Services, want tevredenheid bij de afleveradressen betekent tevreden opdrachtgevers. Jouw opdracht is het doen van onderzoek naar de behoefte van  afleveradressen. Wat verwacht men eigenlijk van een logistieke dienstverlener?  Welke trends, ontwikkelingen en kansen zien ze? Vervolgens dien je jou observaties te vertalen naar strategische kansen voor Bouw Logistic Services.  Na de vertaling kunnen de eerste aanbevelingen worden geïmplementeerd.         

Tijdens jouw opdracht rapporteer je direct aan de directie betreffende de voortgang.

Wat bieden wij:

Je krijgt een stagevergoeding tot bruto € 500, - per periode van 4 weken. Daarnaast en veel belangrijker: bieden wij je een leerzame stage binnen een dynamisch en gezond familiebedrijf met een prettige werksfeer. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van een uitdagende stage opdracht, maar wordt daarin ook goed begeleid.

Samengevat:

  • Je doet de HBO opleiding bedrijfskunde/Small business & Retail management;

  • Je werkt graag in een organisatie met een open cultuur;

  • Je hebt een passie voor proces optimalisatie;

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent zelfstandig;

  • Je bent gedreven, analytisch en resultaatgericht;

Het belangrijkste, zie jij je zelf mee BOUWen aan een logistieke keten? Solliciteer dan vandaag nog en mail jouw motivatie en CV naar HRM@bouwlogisticservices.nl , want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

  Recenter nieuws: Warehouse Medewerker
Ouder nieuws: Backoffice Medewerker