HBO Stage Customer Care

Bouw Logistic Services biedt ook stagiairs een uitdaging!

Bij Bouw Logistic Services kiezen we ervoor onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat geeft ons als logistieke onderneming een voorsprong qua techniek en innovaties. Sneller, slimmer, milieuvriendelijker en tegen lagere kosten. Naast het werk voor onze klanten zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van onze processen. Bouw Logistic Services streeft naar optimale dienstverlening en een hoge klant- en medewerker tevredenheid.

Voor de periode van februari t/m juli 2020 hebben wij daarom plek voor een gedreven HBO stagiair op onze afdeling Customer Care.

Omschrijving
Op de afdeling Customer Care wordt gebruik gemaakt van het Customer Service Relation Managementsysteem (CSRM). Dit systeem is opgebouwd in een Access Database. In verband met het onderzoek naar een nieuw ERP systeem zoeken we ook aansluiting op een passend CRM systeem.De opdracht voor deze stage is het vaststellen van de minimale eisen voor een nieuw CRM systeem; hierbij kun je denken aan:

 • Ticketbehandeling:Team Inbox, SLA beheer, Detectie conflicten medewerkers, Aanpasbare ticket statussen, Standaard antwoorden.
 • Samenwerken tussen teams, individuen: Team Huddle, Shared Ownership, Linked Tickets
 • Multichannel inzetten:email, telefoon, chat, social media, website.
 • Automatiseringen: (Intelligente) tickettoewijzing, alerts voor tijdige afhandeling, automatische e-mailnotificaties.
 • Zelfbediening: stel automatisch oplossingen voor,e-mail naar kennisbestand,feedbackmechanisme,analyse oplossingsartikelen.
 • Rapporten: helpdeskrapporten,klanttevredenheidcijfers,dashboards,antwoorden en inzichten,geplande rapportages.
 • Aanpassingsmogelijkheden: aanpassingsmogelijkheden portal, aangepaste medewerkersrollen, aanpasbare ticketformulieren.

Wat vragen wij van jou         
Lijkt het je boeiend om ons te helpen bij de zoektocht naar een passend CRM systeem? Dan is dit misschien wel de stageplek waar jij naar op zoek bent! Wij verwachten van jou dat je een gedreven stagiair bent die met ons mee wil denken. Daarbij pas je toe wat  je op school leert; jij brengt de theorie tot uitvoer in de praktijk.

Wat bieden wij

Je krijgt een stagevergoeding tot bruto € 500, - per periode van 4 weken. Daarnaast en veel belangrijker: wij bieden je een leerzame stage binnen een dynamisch en gezond familiebedrijf met een prettige werksfeer. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van de werkzaamheden, maar wordt daarin ook goed begeleid.

 

Samengevat

 • Je zoekt een interessante stage tijdens je HBO opleiding
 • Je werkt graag in een organisatie met een open cultuur
 • Je bent betrokken, gedreven, analytisch en resultaatgericht
 • Je woont in de directe omgeving van Nijkerk
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan vandaag nog en mail jouw motivatie en CV naar HRM@bouwlogisticservices.nl, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!     

Wie weet tot binnenkort op ons kantoor!

 Recenter nieuws: Chauffeur (C-E) met Standplaats Andelst (wordt Bemmel)
Ouder nieuws: Stagiair – MBO Personeel & Arbeid / HRM