Zaterdag(nacht) Chauffeur C/CE met Standplaats Nijkerk

‘Bouw Logistic Services is op zoek naar een energieke en enthousiaste zaterdag(nacht) Chauffeur C/CE; kom jij ons team versterken?!’

Functieomschrijving
Je bent als chauffeur verantwoordelijk voor de aflevering van o.a. brood bij supermarkten, instellingen, horecabedrijven en andere grootverbruikers. Brood is een dagvers product dat voor 8.30 uur bezorgd moet  zijn. Voor deze werkzaamheden zijn wij specifiek op zoek naar iemand die de ritten wil rijden op zaterdag. De werktijden liggen tussen 00.30 uur en 9:00 uur.  

Bij het laden van de wagen en bij het lossen op de afleveradressen worden fysieke handelingen verricht. Klantgericht handelen maakt onderdeel uit van het functioneren. 

Heb jij de drive om het beste uit jezelf te halen? Ben jij van de slimme oplossingen en wil je een uitdagende baan in een dynamische logistieke organisatie? Bouw Logistic Services zoekt jou!

Wat vragen wij van jou?

  • Een gezonde dosis enthousiasme en sterk  verantwoordelijkheidsgevoel
  • Het rijbewijs C/CE met code 95 vermelding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een perfecte rijvaardigheid, bij voorkeur 1 a 2 jaar rij ervaring
  • Een goede en krachtige conditie
  • Een flexibele en klantvriendelijke instelling
  • Woonachtig in de directe omgeving van Nijkerk!

Wat bieden wij?
Bouw Logistic Services is aangesloten bij de nationale werkgeversorganisatie TLN (Transport & Logistiek Nederland) en valt onder de cao voor beroepsgoederenvervoer. Wij bieden een baan met een passend salaris conform cao. Tevens bieden wij; een warm welkom en een goede sfeer in een familiebedrijf waar open- & eerlijkheid belangrijke kernwoorden zijn.

Kom ons team versterken en stuur je motivatiebrief met CV naar hrm@bouwlogisticservices.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Recenter nieuws: Chauffeur C standplaats Nijkerk
Ouder nieuws: Stagiair – MBO Personeel & Arbeid / HRM