18 nieuwe trucks

Bouw Logistics Services heeft 18 nieuwe wagens aangeschaft. Nieuwe, moderne trucks die voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo zijn er DAF-trekkers gekocht die gebruikt worden voor het buitenlands transport. Voor transport in het stedelijk gebied is gekozen voor Mercedes-trekkers en Mercedes-bakwagens; eentje is er specifiek voor de bouwplaats (met kooiaap). Verder is er een nieuwe kleine DAF bakwagen voor de binnensteden.

“Een flinke investering, waar wij en de chauffeurs blij mee zijn”, zo vertelt Wouter Bouw. “We hebben gekozen voor de nieuwste techniek en dat rijdt prettig. Stoelen zitten beter, er is minder geluid en ga zo maar door.”
“Voor ons als management speelden bij de keuze ook nog andere zaken mee. Veiligheid en duurzaamheid zijn immers geen loze kreten. We hebben daadwerkelijk demowagens beoordeeld. Bijvoorbeeld op brandstofverbruik (minder CO2-uitstoot) en op veiligheid. De nieuwe wagens hebben onder andere camera’s en het ACC systeem (adaptive cruise control)”.Recenter nieuws: Oud Reuchlin & Boelen
Ouder nieuws: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen