Oud Reuchlin & Boelen

 

 

 

Eén van de grootste wijnimporteurs van Nederland is Oud Reuchlin & Boelen. Met een groot team experts leveren zij kwaliteitswijnen aan de groothandel, de horeca en lokale slijters. De logistiek hiervan en de daadwerkelijke distributie is sinds augustus in handen van Bouw Logistic Services, omdat OR&B mee wil in de vooruitgang. Ze willen hun klanten snelheid en bestelgemak bieden en zelf ontzorgd worden.

Deze nieuwe klant past heel goed bij Bouw Logistic Services. We zijn specialisten als het gaat om de markt voor wijn en gedistilleerd. Onze distributie en warehouses zijn geschikt voor de kwetsbare flessen, de accijnsadministratie heeft geen geheimen voor ons en we zijn flexibel. Een andere belangrijke voorwaarde om de synergie te vergroten is moderne automatisering. Onze ICT is slim en betrouwbaar en kan afgestemd worden met die van onze klanten.

Na een gedegen voorbereiding is de samenwerking een feit. We voeren nu de hele logistieke keten van OR&B uit vanuit onze locatie in Nijkerk. De wijnen en gedistilleerde dranken vinden desgewenst in één dag hun weg naar de klanten en we geven real time inzicht in bestellingen en leveringen.

De samenwerking is voor beide partijen een sprong voorwaarts. Wij excelleren verder in deze markt en vergroten ons innoverend vermogen. OR&B verhoogt de efficiency en versterkt de logistieke keten.Recenter nieuws: Zonnepanelen op het dak
Ouder nieuws: 18 nieuwe trucks